top of page

Presentació del III Artà Beer Festival

El conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i el batle d'Artà, Manolo Galán, han presentat la tercera edició de l'Artà Beer Festival. Aquest encontre per degustar cervesses es durà a terme els dies 2 i 3 de juny a l'amfiteatre de na Batlessa (Artà) i s'hi trobaran més de 120 cervesses. A la presentació, també hi han assistit la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard, i membres de l'associació Malalts de Birra, organitzadors del festival.

Durant la trobada, el conseller Bonet ha afirmat que, des del Consell, "ens agrada donar suport a aquest tipus d'iniciatives que promouen el producte de la nostra terra. A més, és un atractiu més per a la gent que ens visita fora de la temporada alta perquè puguin gaudir dels nostres productes i de la nostra gastronomia".

La protagonista d'avui ha estat la nova cervessa artesana d'Artà que, amb el nom de "Desset", pretén trobar un nou espai de consum als establiments del municipi. A més, els assistents al festival tendran l'oportunitat de provar-la per primera vegada.

Des de l'organització, han fet èmfasi en què l'èxit del festival també passar perquè els participants facin un ús responsable de l'acohol.


bottom of page